14 dages returret

Betal med Dankort, Visa, Mastercard, JCB,Mobilepay

OPHØRS UDSALG!! - KUN BEGRÆNSET MÆNGDE - OPHØRS UDSALG!! - KUN BEGRÆNSET MÆNGDE

Garanti på produkter fra Andersen Denmark

Alle produkter hos Andersen Denmark er lavet af de bedste materialer. (se også afsnittet ”Materialet").


Alle skumprodukter uanset rumvægt og kvalitet har et vist hårdhedstab, som opstår indenfor de første 2-3 måneder, efter de er taget i brug. Generelt kan man sige at jo lavere rumvægt skummet har, jo højere er hårdhedstabet. Man må derfor forvente og acceptere et større hårdhedstab på produkter lavet af lette skumtyper. Da langt de fleste af vores produkter er produceret i de bedste materialer, vil hårdhedstabet på disse være absolut minimalt.

Betrækkene er ligeledes lavet i materialer med høj kvalitet og er udført efter de bedste håndværksmæssige traditioner.

Skulle du mod forventning opleve, at produkterne ikke har den forventede kvalitet, bedes du kontakte Andersen Denmark. Afhængig af hvilket produkt der er tale om, yder vi mellem 2 og 5 års fuld garanti.

Se hvilken garanti der gælder for netop dit produkt under beskrivelsen af produktet.

Bemærk at garanti i denne branche er et meget vidt begreb. Nogle kræver at en madras har sat sig x antal centimeter for at ville bytte den, hvilket kan være svært at dokumentere, da det ikke nødvendigvis er sætning, men tab af hårdhed der er problemet. Andre giver 10 års garanti, men hvis produktet er 5 år gammelt, skal du selv betale 50%. Og atter andre giver 25 års garanti på rammebrud og fjedrebrud – det gør vi også – og det kan man sagtens, for problemer med en ramme der er brudt sammen eller en fjeder der er knækket opstår stort set aldrig. En fjeder kan blive slap, men det dækker garantien således ikke.

Vi sælger kun produkter vi kan stå inde for. Vi skriver ikke noget med småt. Uanset hvor god kvaliteten er, kan der ske fejl, og hvis reklamationen er rimelig, ja så dækker vi fuldt ud i det antal år der er skrevet under produktbeskrivelsen, og skulle dit produkt være lidt ældre end det, er vi til at snakke med, så vi finder en løsning der kan tilfredsstille begge parter – Vi lever af tilfredse kunder!Med venlig hilsen
Peter Therkildsen