4 årsager til at du skal besøge Vejle

Sommeren er for alvor skudt i gang – og ligesom alle andre danskere vil vi ud i det gode vejr og opleve igen! for det har vi manglet. Men hvad vi dog lave, se eller tage hen? Svaret er enkelt: Tag til Vejle. En skøn by i Jylland, som har en masse at byde på – og ikke mindst er smuk og hyggelig at besøge. Du vil med garanti falde for denne smukke by. Både tæt på Kolding og Aarhus. Læs med her, og få 4 gode grunde og seværdigheder i byen Vejle.

 

Her er 4 af de ting, som du skal se og opleve i Vejle.

 

Fjordenhus

 

Fjordenhus er den første bygning tegnet af kunstneren Olafur Eliasson og arkitekterne på Studio Olafur Eliasson. Den blev indviet den 9. juni 2018 i Vejle. Bygningen fungerer som hovedsæde for KIRK KAPITAL A/S, som er projektets bygherre. Bygningen indeholder en masse kunstværker samt interiør og belysning, som er særligt designet til bygningen af Eliasson og hans team. Så hvis du er til arkitektur og ikke mindst kultur, så besøg Fjordenhus – det er helt klart et visit værd!

 

Gågaden + storcenter

 

Vejle er kendt for sine mange shoppemuligheder – nemlig både i gågaden og i deres storcenter. Her er rig mulighed for, at bruge en masse penge til nye sommerkjole, sko eller måske nyt indretning til hjemmet? Stemningen er høj i Vejle, og derfor vil du altid blive mødt med smil og venlige ansigter.

 

Bølgen

 

Noget du klart skal opleve i Vejle er deres fine havudsigt – ikke mindst til broen men også til den kendte bygning: Bølgen.  Lejlighedsboliger som er formet som 3 store bælger, og giver byen et specielt twist inde for arkitetur og bolig. En bygning man ikke ser hver dag – og er unik. Derudover lægger den som sagt ud til vandet, som er skønt beliggende tæt på byen og dens liv.

 

Hotel Vejlefjord

 

Hvis du trænger til afslapning og ro – så er stedet også Vejle! Her har de en af Danmarks mest kendte spa og welness hoteller, med den smukkeste beliggenhed til skov og vandet. Mere idyllisk bliver det ikke. Udover spabade er der også sauna ude blandt træerne og udendørsbade. Her er der nok at udforske og få ro til. Så tag fat i kæresten, veninden eller din søster og brug en hel dag i deres wellness. Hvis du skal have prikken over i’et med, så book en overnatning på deres smukke hotel – og nyd en middag eller brunch hos dem.

 

Forhåbentlig er du nu blevet inspireret til at besøge denne dejlige by i Jylland. Og udover de 4 nævnte ting, er der mange flere oplevelser. Så det er bare med at komme af sted.