Trænger dit badeværelse til et nyt look?

Som tiden går, kan klinkerne i badeværelset godt blive slidte og grimme at se på. Måske er klinkerne simpelthen gået af mode, eller også er der røget noget vand ind i klinkerne fra fugerne, som har resulteret i noget vandskade. Man bruger jo nemlig ofte vand, når man er på badeværelset, både når man er i bad, når man skal børste tænder, vaske hænder, eller når man skyller ud, og man kan nemt komme til at spilde vand på gulvet. Derfor er det supervigtigt, at man får lagt et gulv i badeværelset, som rent faktisk kan tåle, at der ryger vand på det.

Er dit gamle gulv i badeværelset blevet grimt?

Uanset hvad grunden er til, at du gerne vil have lavet badeværelsets gulv om, så er det altid rart med noget forandring! Hvis du synes, at dit badeværelse trænger til et nyt look, så kan du med fordel overveje at skifte de gamle og grimme klinker ud med microcement! Microcement er et super smart materiale, der, udover at give dit gamle badeværelsesgulv et helt nyt og smart look, også har en masse andre fordele!

Derfor bør du lægge det nye gulv med dette materiale!

Du slipper for det første for at skulle have lavet det helt store renovations- og VVS-arbejde på badeværelset, da microcementen bare kan lægges ovenpå de gamle klinker eller fliser. Dette betyder, at det er en billig løsning, da det gamle gulv som sagt ikke behøver at blive revet op. Det betyder også, at renoveringen ikke behøver at tage ret lang tid, så du snart kan se frem til et nyt og flot gulv. Afhængigt af, hvor stort badeværelset er, og hvor meget gulv, der skal lægges, tager det som regel kun op til fem dage! Hvis du gerne vil have det bedste resultat, skal du dog vente et par døgn med at bruge badeværelset så meget, som du plejer. Grunden til dette er, at cementen lige skal have lidt tid til at tørre, men derefter kan du træde ind i et badeværelse, der har fået et nyt og flot gulv!

Et stilrent gulv, som er helt vandafvisende

Dette materiale har også den store fordel i, at når det er blevet lagt, har det en helt glat og ren overflade uden nogen form for fuger, som der ellers ville være, når der bliver lagt klinker på gulvet. Dette betyder, at gulvet får et smart og stilrent look, der er meget typisk den nordiske stil, så hvis du godt kunne tænke dig, at din indretning viser noget af den skandinaviske stil, så er dette gulv det perfekte valg for dig! Det betyder også, at gulvet er helt vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om nogen fremtidige vandskader! Microcement er også en nem måde at lægge et nyt gulv på og give badeværelset et nyt og flot udseende. Hvis du godt kunne tænke dig at se nærmere på dette smarte materiale, så tag et kig på denne side, så du kan læse mere om microcement badeværelset, så du kan lære mere.

Er det på tide at få lagt et nyt gulv?

Gulvet gør faktisk meget for et rum, og hvis dine gamle klinker eller fliser er blevet grimme, lægger man også hurtigt mærke til det. Prøv derfor at overveje at få lagt et nyt gulv med det smarte microcement!