Sådan skaber du din helt egen personlige indretning

Den lille vase i hjørnet kan lyse selv det største rum op, og kan virkelig være med til at give din indretning lidt personlighed, kant og stil. Farver, former og materialer er virkelig noget der er gået hen og blevet rigtig vigtigt for forbrugeren, og det at den lille pyntegenstand har en historie bag sig er også en stor fordel. Find noget lækkert til dit hjem som dit øje fanger, og det skal også helst være noget der gør dig glad for at komme hjem og se på. Rigtig mange danskere elsker at indrette, men for mange kan det være for en alt alt for dyr omgang at begynde på. Men faktisk findes der så mange fede danske brands med priser som er super overskuelige og overkommelige, og så er det jo bare en ting ad gangen og hvad budgettet lige tillader. Se ting til hjemmet her

Hvad trender lige nu på markedet

Det farverige og personlige hjem er hvad der trender lige nu. I 2021 er folk blevet en del mere modige og de går meget op i at købe noget der skiller sig ud, og det er alt lige fra puderne og tæpperne til vaserne, glas og stel. Et stort mix af forskellige stilarter, former og farver er noget danskerne elsker og i stedet for at samle på det samme brand eller den samme serie så er det at blande fra forskellige enormt populært og noget du finder i rigtig mange hjem efterhånden. Det autentiske er også et kæmpe hit for tiden. Det kan være mundblæst keramik til køkkenet, eller håndrejede vaser eller skåle. Personlighed i dit hjem er superpopulært, og det vil vi sige faktisk ikke er en hel dum trend. 

Et stort udvalg af ting til dit hjem

Vasen i hjørnet, puden i sofaen, koppen på bordet, skålen på sofabordet eller sæben på badeværelset. Det er b.la. hvad du kan finde hos Molly&My, og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Så hvis du lige står og mangler den ene eller den anden ting, så husk at forberede dig på at blive fristet. For der er virkelig alt hvad hjertet begærer inde på shoppen, og det er lækkert dansk design med kvalitet samt gode priser som er overskuelige. Kontraster kan være virkelig godt for din indretning og det kan være med til at skabe liv i dit hjem. Det giver et personlig og cool udtryk når du mikser og matcher, og så er det jo også bare virkelig sjovt.

Så alt i alt skal man virkelig bare kaste sig ud i det og lege med kontrasterne og helt klart ikke være bange for at gøre noget forkert, for der er intet der er rigtigt eller forkert. Dit hjem er lige præcis som du gerne vil have det, og det er kun dig der bestemmer det.