Design til hjem og kontor – Boliginspiration og nyttige tips til indretningen på www.afventer.dk

Det er rart at nusse lidt omkring hjemmet og indrette det på ny. Kender du ikke bare det, hvor man nogle gange har brug for en eller anden form for forandring? Det behøver ikke altid at være i det store. Det kan være nogle nye billeder eller noget flot brugskunst på hylden. Afventer.dk er en blog, der indeholder nyttig boliginspiration til dig, der vil prøve lidt nyt af.

En smuk bolig, der matcher din personlighed

Ønsker du fornyelse på matriklen? Design boligen efter din stil med gode tips fra www.afventer.dk. Det specielle ved denne blog er, at den ikke kun indeholder info, men også et godt tip til en brancheekspert. Læser du f.eks. om soveværelset og senge, så vil du få et godt bud på en sengeekspert, der kan hjælpe dig. Er du interesseret i en New Yorker væg eller et nyt spisebord, så vil du også blive ledt hen til specialister i disse brancher. Det er derfor en glidende og naturlig overgang fra inspiration og opsamling af viden til handling. Afventer.dk er en blog, som konstant opdateres. De dygtige skribenter er opmærksomme på hele tiden at inkludere nye tendenser og skrive om dem på et letforståeligt sprog. Derfor bør du starte på www.afventer.dk, hvis du går om et ønske vedr. bolig og design.

Flot design på det moderne kontor

Du finder en lang række af fantastiske artikler om alt fra kontorindretning til ruminddeling. Der er nemlig ikke kun fokus på indretning i boligen, men også i kontorvirksomheder og andre erhverv, der ønsker særpræget design for at skabe en konkurrencefordel. Det er tydeligt, at indtrykket af virksomhedens bygning har meget at sige for indtrykket. Det gælder ikke kun for potentielle kunder, som beundrer designet, men også medarbejderne der trives i bygningen til det daglige. Så hvis du har en virksomhed, eller du er ansvarlig for indretningen, så læs mere om kontordesign på www.afventer.dk.