Hjælp din baby til bedre søvn

Er du og din partner nybagte forældre, som stadig har lidt svært ved at finde jer helt tilpas i forældrerollen. Der er mange ting, som pludselig begynder at fylde i hverdagen – i den grad ting, som I ikke førhen har hørt meget til; nemlig babygråd.

En lille nyfødt baby er selvfølgelig det dejligste i hele verden, men med sådan et lille menneske følger altså også en masse gråd, som kan påvirke humøret rigtig meget – særligt for jer forældre, som bliver udmattede og aldrig rigtig får jeres søvn. Hvis det er noget, I kender til, kan I kigge med her, hvor I får nogle tips og tricks til, hvad man gør ved det – for der er faktisk noget, man kan gøre for at opnå en bedre baby søvn.

Baby søvn smitter også af på forældrene

Når babyen græder, er det tydeligvis et tegn på en eller anden form for mishag, og det er ikke altid lige let at sætte en finger på, hvad det kan være for noget. Men selvfølgelig er man ikke interesseret i at have et barn, der konstant græder – særligt for barnets egen skyld, men også for jeres egen skyld.

For hvis I skal være friske og veloplagte forældre, som selvfølgelig altid kan stå til rådighed for barnet, så kræver det altså også, at I får jeres søvn og får ladet op – og det gør I altså ikke, hvis I har en baby, der græder nat og dag. Så det skal der gøres noget ved!

Køb en slyngevugge – det hjælper baby søvn

Noget, som har vist sig at virke for rigtig mange, er at lægge barnet i en slyngevugge. Følelsen af at være i bevægelse har nemlig en rigtig beroligende virkning på rigtig mange børn, og vil derfor være smart. Denne løsning kræver dog, at man konstant skal sidde ved vuggen, og det får man heller ikke meget søvn af.

Medmindre man er så smart at købe den smarte slyngevugge fra Membantu og købe en tilhørende vuggemotor, som gør, at man faktisk slet ikke skal røre en finger selv. Selvfølgelig er det vigtigt, at man er i kontakt med sit eget barn, men lige netop når det kommer til at få barnet til at falde i søvn, så du også selv kan få lidt ro og lade op, så går det nok lige an.

Brug tid på det vigtige og gør alle glade

Så selvom det kan virke som mange penge at smide efter den slags udstyr, så vil det helt sikkert gøre en forskel for jeres lille familie – i hvert fald hvis jeres baby reagerer positivt på at blive vugget i søvn.

På den måde får I en glad og veludhvilet baby, og det gør naturligvis også, at I er mere friske og veloplagte til at være gode forældre for jeres lille, nyfødte barn. Så det kan i den grad betale sig at gøre noget ved babyens søvn, hvis det er noget, I oplever problemer med.