Malerier og mode

Malerier er på mode igen, jeg har nemlig lagt mærke til på mange boligmagasin sider at de er begyndt at sælge det i stedet for plakater. Jeg tror det er mest fordi folk godt kan lide at have noget “ægte” i hjemmet i stedet for at det bare er et stykke papir der er indrammet.

 

Jeg har også set en film her for nylig hvor de her 6 kvinder prøver at stjæle et maleri fra et museum via en heist. Filmen var faktisk ret god, selvom den er relativ ukendt, jeg kan dog ikke huske hvad den hed…

 

Da jeg stod op i morges og efter min kolde is-kaffe gik jeg på computeren, og undersøgte om jeg mon selv kan købe et maleri jeg kan hænge op derhjemme. Jeg faldt over den her side der ikke kun solgte malerier, men også meget andet. Jeg forelskede mig specielt i en der hed “Project Féminin” som der kostede omkring 300kr, jeg lagde den i kurven og fortsatte med min dag.

 

Hele idéen med malerier fik mig til at tænke på om jeg måske selv skulle begynde at male, jeg har dog aldrig rigtig været den mest kreative type i familien, men det er vel noget man kan lære… ikke?

 

Jeg er nemlig lige kommet hjem fra byen hvor jeg valgte at gå ind i en krea butik og købte nogle pensler, lærred og selvfølgelig maling. Jeg tror jeg vil starte med at male akryl da det er sikkert det nemmeste at lære. Jeg er ikke rigtig lærenem, så det kommer nok til at tage et par gange før jeg rigtig kan begynde at se fremskridt i min viden om kunst osv.

Jeg har forresten også købt et forklæde og en maling palette da jeg ikke helt stoler på at jeg kan holde min nye kunstneriske opdagelse.

 

Jeg har altid været lidt jaloux  på min lillesøster der allerede fra en tidlig alder begyndt at tegne fine tegninger, lavet ler figurer og en masse andre kreative ting. Hun er så skide talentfuld, kun 8 år og maler allerede som picasso ham selv! Den eneste talent jeg har er at jeg kan bunde et shot glas fra min skulder uden at bruge mine hænder. Jeg lyder måske lidt jaloux, men det er jeg ikke.

 

Jeg er meget stolt af hvor livlig hendes fantasi er og hvor flydende hendes penselstrøg er. Jeg håber at i fremtiden hun bliver til noget stor og ændre folks holdning til de kreative talenter og jobs. De fleste ser nemlig stadig ned på dem, men hvem tror du holder dig underholdt efter en lang arbejdsdag? det er ikke regneark, men musik, teater, kunst og alle de andre ting du kan tænke på!