Sådan finder du den billigste maler og tilstandsrapport til dit hus

Ved salg af hus kan en professionel maler og en god tilstandsrapport bidrage til et hurtigere salg. Så ønsker du at finde en bygningssagkyndig, der kan lave en tilstandsrapport til en god og billig pris? Og en professionel og billig maler til at shine væggene op? Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du finder den billigste maler og tilstandsrapport til dit hus.

Billig tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er fordelagtig for begge parter af handlen, og den er særlig vigtig for sælger, da sælger har ansvaret for husets tilstand og skader, i 10 år efter salget har fundet sted. Derfor er det beroligende for både sælger og køber at have en god og gennemarbejdet tilstandsrapport. Det kan være svært at finde en tilstandsrapport til en god pris, da det ofte afhænger af husets størrelse og alder, og derfor kan prisen svinge meget. En billig tilstandsrapport vil koste omkring 4.000-6.000 kr., og du bør derfor ikke give mere, hvis du ønsker en budgetvenlig rapport. Som sagt kan prisen være højere ved en stor eller ældre bygning.

Den bedste og billigste maler i Silkeborg

Med en professionel maler i Silkeborg slipper du for selv at have fingrene i malerbøtten, og derudover sparer du en masse tid. Du sikrer dig et professionelt og flot resultat, der vil bidrage til hurtigere salg af hus. For at finde den perfekte maler til din opgave, kan du sende udbud til forskellige malerfirmaer, og på den måde kan du se priserne for det enkelte firma og derudfra vælge den bedste pris for dig. Alt dette er muligt ved Maler Silkeborg, hvor du nemt finder en billig pris på din ønskede maleropgave.

Fundament med sokkelsten

Ønsker du at give dit hus mere personlighed og funktion inden salg? Så vil et skur eller en carport være en forfriskende tilføjelse til grunden. På disse bygninger vil du kunne benytte sokkelsten, som bruges til mindre byggerier, der ikke kræver stor belastning. Ved at anvende sokkelsten hæver du bygningen over jorden, og på denne måde sikrer du bygningen mod eventuelle vandskader og et sundere miljø under bygningen.