Vores hus har fået et helt nyt udtryk

Vi lavede for nyligt nogle mindre renovationer rundt omkring i hjemmet og det har altså giver det et helt nyt udtryk! Læs med her for at se hvad det var vi gjorde og hvordan vi nemt – og relativt billigt – skabte et helt andet udtryk i hjemmet.

Slib gulvene ned

Det kan være en rigtig god ide at slibe sine gulve ned med jævne mellemrum. Det er naturligvis ikke noget du skal gøre hvert år, men hvis der er gået et helt årti siden det sidst blev gjort, så kan det være en god ide at gå i gang med.

ncgulve.dk kan du se et eksempel på en rigtig god gulvsliber, som kan hjælpe dig med dette. Det er vigtigt at hyre et godt firma, så du er sikker på at arbejdet bliver lavet rigtigt.

Du vil blive forbavset over, hvor anderledes et indtryk det kan gøre i dit hjem, ved at du simpelthen får gulvene slebet ned. Det er en relativ billig ting at få gjort som kan ændre dit hjem fuldt ud!

En klat maling

Det er samtidig meget overraskende, hvor meget en simpel klat maling eller to kan gøre for dit hjem. Vi valgte at male alle de store værelser og levesteder i en helt ny farve. Og det har gjort underværker!

Nogle gange falmer malingen simpelthen og kan blive grim at kigge på. Det skyldes blandt sollyset og hvis du har et meget solrigt rum, så er det vigtigt at male det med jævne mellemrum.

Nogle gange kan man simpelthen også bare blive godt træt af at se de samme farver igen og igen. Uanset hvad kan det være en god investering at købe noget ny maling og sætte det op på væggene. Det tager ofte ikke lang tid.